Search This Blog

Friday, June 10, 2011

DNA kan worden geprogrammeerd door taal en frequenties

Het menselijk DNA is als een biologisch internet en is in vele opzichten superieur aan de kunstmatige versie. Russisch wetenschappelijk onderzoek verklaart fenomenen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane healing op afstand, aura’s en hoe we het weer beïnvloeden met gedachten.
DNA kan worden geprogrammeerd door middel van woorden en frequenties zonder bestaande genen te vervangen.
Slechts 10% van ons DNA wordt gebruikt om eiwitten te bouwen. Dit gedeelte is enkel interessant voor westerse onderzoekers, de rest wordt gezien als junk-DNA.
De Russische wetenschappers zijn er echter van overtuigd dat de natuur niet dom is en verkenden de overige 90 procent van ons DNA. De resultaten, bevindingen en conclusies zijn simpelweg revolutionair.
DNA is niet alleen verantwoordelijk voor de opbouw van ons lichaam maar dient ook als opslag van data en communicatie. Russische taalkundigen ontdekten dat de genetische code zich volgens dezelfde regels en wetten gedraagt als menselijke talen.
Programmering door middel van taal
De Russische bionatuurkundige en moleculair bioloog Pjotr Garjajev en zijn collega’s verkenden ook het vibrationele gedrag van DNA. Levende chromosomen functioneren als een holografische computer waarbij gebruik wordt gemaakt endogene DNA laserradiatie. Dit betekent dat men een laserfrequentie richt op DNA en daarmee de golflengte van DNA en dus de genetische informatie verandert.
Omdat de basisstructuur van DNA-paren en taal hetzelfde is hoeft DNA niet gedecodeerd te worden. Men kan simpelweg woorden en zinnen van de menselijke taal gebruiken.
Levend DNA reageert altijd op door taal gemoduleerde laserstralen en zelfs radiogolven. Dit verklaart op een wetenschappelijke manier waarom zaken als affirmaties en hypnose zulke sterke effecten kunnen hebben op mensen en hun lichaam. Het is normaal en natuurlijk dat ons DNA reageert op taal.
Terwijl westerse onderzoekers enkelvoudige genen uit DNA-strengen halen, creëerden de Russen apparaten die het metabolisme van cellen kunnen beïnvloeden door middel van gemoduleerde radio- en lichtfrequenties. Op deze wijze kunnen genetische defecten worden gerepareerd.
Ze vingen daarnaast informatiepatronen op van specifiek DNA en voegden het elders toe, waardoor een ander genoom ontstond. Kikkerembryo’s werden veranderd in salamanderembryo’s door simpelweg informatiepatronen van het DNA uit te zenden. Hier kwam geen enkel snijwerk aan te pas.
Mensen die bekend zijn met esoterie en spiritualiteit weten dat ons lichaam geprogrammeerd kan worden door middel van taal, woorden en gedachten. Dit is bij deze dus ook wetenschappelijk bewezen en verklaard. De frequentie moet precies goed zijn en dit verklaart waarom niet iedereen er even goed in is. Het individu dient aan het innerlijk en de persoonlijke ontwikkeling te werken om bewuste communicatie met het DNA op gang te brengen.
De Russische wetenschappers ontdekten bovendien dat ons DNA verstorende patronen kan veroorzaken in het vaccuüm, waardoor gemagnetiseerde wormgaten kunnen worden geproduceerd. Wormgaten zijn microscopische equivalenten van de zogenoemde Einstein-Rosen bruggen in de nabijheid van zwarte gaten.

Hypercommunicatie
Dit zijn tunnels die verschillende gebieden in het universum met elkaar verbinden via welke informatie buiten tijd en ruimte om kan worden verstuurd. Het DNA trekt deze informatiedeeltjes aan en stuurt ze door naar ons bewustzijn. Dit proces van hypercommunicatie (telepathie, channeling) is het meest effectief wanneer je ontspannen bent.
Stress, zorgen of hyperactiviteit houden succesvolle hypercommunicatie tegen of de informatie wordt geheel verstoord. In de natuur wordt hypercommunicatie al miljoenen jaren succesvol toegepast. De georganiseerde levensstroom in insecten toont dit wellicht het beste aan. De moderne mens kent het begrip als intuïtie.
Wanneer een mierenkoningin van haar kolonie wordt afgescheiden zullen de werksters volgens plan blijven doorgaan. Wanneer de koningin sterft stopt al het werk in de kolonie. Blijkbaar verstuurt de koningin de ‘bouwplannen’ middels het groepsbewustzijn. Het maakt niet uit waar ze zich bevindt, zolang ze maar in leven is.
Hypercommunicatie bij mensen vindt het meest plaats wanneer iemand plotseling toegang krijgt tot informatie die niet behoort tot zijn of haar kennis. Dergelijke hypercommunicatie wordt dan ervaren als inspiratie of intuïtie.
Jarenlang droomde een 42-jarige verpleger dat hij gekoppeld was aan een soort kennis-CD-ROM . Verifieerbare kennis werd naar hem verstuurd die hij zich ’s morgens tijdens het ontwaken herinnerde. Wanneer hypercommunicatie plaatsvindt vinden in zowel het DNA als de mens zelf supernatuurlijke fenomenen plaats.
De Russische wetenschappers bestraalden DNA-monsters met laserlicht. Op het scherm ontstond een golfpatroon. Toen ze de monsters verwijderden bleef het golfpatroon bestaan. Dit toont dat energie buiten tijd en ruimte om nog altijd door de geactiveerde wormgaten kan reizen nadat het DNA verwijderd is. De bijwerkingen van hypercommunicatie bij mensen worden vaak omschreven als onverklaarbare elektromagnetische velden in de nabijheid van de betrokken persoon.
Elektronische apparaten kunnen geïrriteerd raken en uren buiten werking blijven. Wanneer het elektromagnetische veld langzaam oplost werken de apparaten weer normaal. Vele genezers en natuurkundigen herkennen deze effecten uit hun werkterrein: hoe beter de atmosfeer en de energie, hoe slechter apparaten werken. Hopelijk is dit een geruststelling voor velen omdat je niet onhandig bent maar goed in hypercommunicatie.
Nieuwetijdskinderen
De onderzoekers denken dat mensen met volledige individualiteit die het groepsbewustzijn weer bereiken goddelijke krachten krijgen en de vormen op Aarde kunnen veranderen. De mensheid beweegt nu in de richting van een dergelijk groepsbewustzijn.
Meer dan 50 procent van de kinderen wordt bestempeld als een probleemkind wanneer ze naar school gaan omdat het systeem iedereen bij elkaar gooit en aanpassing vereist. Maar de individualiteit onder kinderen vandaag de dag is zo sterk dat ze weigeren zich aan te passen. Meer helderziende kinderen worden geboren. Deze kinderen streven naar het groepsbewustzijn wat niet langer onderdrukt kan worden.
Weer kan moeilijk beïnvloed worden door een enkel individu. Met behulp van een groepsbewustzijn is het gemakkelijker te beïnvloeden. Dit is niets nieuws voor inheemse stammen. Het weer wordt sterk beïnvloed door de Schumann resonantie van de Aarde. Dezelfde frequenties worden ook in onze hersenen geproduceerd en kunnen het weer beïnvloeden wanneer veel mensen tegelijk hun denken synchroniseren. Een moderne beschaving gebaseerd op groepsbewustzijn heeft dus nooit milieuproblemen of schaarste omdat men met behulp van de mentale krachten controle over de energieën heeft van de thuisplaneet.
Realiteit leren begrijpen
DNA is tevens een organische supergeleider die bij lichaamstemperatuur werkt. Kunstmatige supergeleiders werken alleen bij extreem lage temperaturen tussen -200 en -140 graden Celsius. Bovendien kunnen alle supergeleiders licht en dus informatie opslaan.
Onder bepaalde omstandigheden kunnen wormgaten zichzelf organiseren waaruit bepaalde vaccuüm domeinen ontstaan waarin bijvoorbeeld zwaartekracht kan worden omgezet in elektriciteit. Vacuüm domeinen zijn ballen van geïoniseerd gas die grote hoeveelheden energie bevatten. Er zijn gebieden in Rusland waar ze vaak worden gezien.
Russische wetenschappers ontdekten dat deze ballen kunnen worden gestuurd door middel van gedachten. De domeinen zenden lage frequenties uit die ook geproduceerd worden in ons brein. Dit verklaart waarom ze met behulp van onze gedachten kunnen worden gestuurd.
Mensen die bekend zijn met de esoterie en spiritualiteit produceren ook zichtbare ballen of kolommen van licht ten tijde van diepe meditatie of energetisch werk. Vroegere generaties die hypercommunicatie en vacuüm domeinen ervoeren waren ervan overtuigd dat ze werden bezocht door een engel. Denk je eens in met welke vormen van bewustzijn je kunt communiceren wanneer je toegang krijgt tot hypercommunicatie.
Mensen met dergelijke ervaringen hebben geen last van hallucinaties. Ze leren enkel onze realiteit beter begrijpen.
Vertaling: Niburu

No comments:

Post a Comment