Search This Blog

Sunday, May 10, 2015

20ste Nieuwsbrief Free-Energy-4-All

Beste geïnteresseerden in VRIJE Energie,

Het is al weer enige tijd geleden dat we u de laatste nieuwsbrief stuurden en diverse van jullie zijn dan ook heel nieuwsgierig welke ontwikkelingen inmiddels hebben plaatsgevonden.

Ook hebben we tussendoor 2 update brieven aan jullie gestuurd over de ontwikkelingen in Spanje.

We hadden echt goede hoop dat we daar zaken zouden kunnen doen. Nu blijkt echter toch, na een bezoek en diverse tel. contacten alsook mail uitwisselingen dat het daar allemaal toch niet zo snel gaat als we aanvankelijk aan indruk hadden gekregen.

Het contact is gewoon moeizaam en met weinig enthousiasme ten aanzien van een vorm van samenwerking. Ook krijgen we sterk de indruk dat er nog veel ge-engineerd en verder uit-ontwikkeld moet worden alvorens men echte VE-apparaten op de markt gaat brengen. Hier zouden dus ook nog veel meer tijd en fondsen nodig zijn dan alleen maar voor een licentie. Helaas, maar het is niet anders.

We hebben destijds een inzamelingsactie gestart en heel veel dank aan degene die daarvoor spontaan een bijdrage heeft gestort om zo gezamenlijk de licentie te bemachtigen voor de Benelux landen echter ondanks het enthousiasme bleek toch dat er slechts ca €15.000,- is binnengekomen van de gehoopte €250.000,-

Wel zijn er inmiddels nieuwe mogelijkheden ontstaan om toch althans de licentie te kunnen bemachtigen als we dat zouden willen nl. een samenwerking met een bedrijf dat ook het hele “in de markt zetten” van dergelijke apparaten ter hand zou willen nemen wat voor ons heel aantrekkelijk is. Maar daar worden, begrijpelijkerwijs, een aantal voorwaarden aan verbonden, zoals een vol-belaste unit zien werken, garantie dat volume fabricage inderdaad start etc. Zover zijn we momenteel helaas dus nog niet.