Tuesday, April 17, 2012

Stichting Watergas.nu op BedrijfsautoRAI 2012 17 t/m 21 april 2012
We staan van donderdag 17 t/m zaterdag 21 april 2012 op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam.  Tijdens de bedrijfsauto Rai van april 2012 tonen wij in de praktijk hoe de innovatieve inzet van watergas brandstof bespaart. 
We gaan een mooie stand inrichten in de hal. Er is een werkteam aan de slag gegaan om dit te organiseren. Binnenkort hoort u meer over onze plannen. Steun ons. Ga naar www.share2start.com

Onze stand kunt u vinden in HAL 3

Standnummer 03.503

Hier vint u de plattegrond en hier kunt u een impressie krijgen van de inrichting.

Wie zijn wij?
Stichting Watergas.NU heeft tot doel om de ontwikkeling van watergas in Nederland te stimuleren en versnellen.

Wat is watergas?
Watergas is gas van water. Het wordt gemaakt met elektrolyse. Watergas heeft een aantal heel goede eigenschappen.
Het is goed voor het milieu, omdat het de vorming van roet en ander verbrandingsresten aanzienlijk vermindert.
Het is goed voor de economie, omdat het tot een besparing op de brandstofkosten leidt.
Het is veilig in gebruik, omdat het gemaakt wordt waar het ook verbruikt wordt.
Het is beter voor het onderhoud aan motoren, omdat er geen roet bij vrijkomt, en omdat de temperaturen bij de verbranding niet zo hoog zijn (er wordt immers gelijk “geblust”).

Overal waar brandstof wordt verbrand, maakt watergas het proces efficiĆ«nter en schoner. We richten ons nu vooral op bedrijfsauto’s omdat in de transportsector de problemen het grootst zijn.

Wat willen we bereiken?
We willen watergas bekend maken bij een breed publiek. Dat kunnen we doen op de bedrijfsautoRAI. Daar willen we tonen en aantonen dat watergas werkt en dat het zonder problemen gemonteerd kan worden, bijvoorbeeld in bedrijfsauto’s. Op die manier hopen we dat het meer bekend zal worden, waardoor meer mensen het gaan toepassen in hun auto’s. En dat maakt de wereld weer een stukje beter…

Wat hebben we nodig?
We hebben al veel kunnen regelen, zonder dat dit direct veel geld kost. Maar er zijn ook onkosten die helaas niet te vermijden zijn. In totaal denken we € 7.500,00 nodig te hebben om een mooie stand in te richten.

Wat krijg je terug voor uw investering?
Als particulier kun je voor € 25,00 je naam op een “wall of fame” laten plaatsen, die we op onze stand laten zien. Voor € 50,00 mag je een fotootje toevoegen.
Als bedrijf kun je voor € 250,00 een plekje op de bedrijfs-“wall of fame” kopen. Daarop kan jullie logo met bedrijfsnaam worden geplaatst.


Wat kun je nog meer doen?
De stichting Watergas.NU bestaat inmiddels al 2 jaar. We zijn bezig een steeds uitgebreider netwerk te vormen van mensen die zich bezig houden met toepassingen van watergas, in elke industrietak. Daarbij kunnen we elk vorm van hulp gebruiken. Als je mee wilt doen, mail ons dan op welkom@watergas.nu, dan maken we een afspraak. Bellen kan ook op nr. 024-352.96.77


No comments:

Post a Comment