Thursday, November 10, 2011

Vrije gratis zuivere energie


Reeds in 1931 reed Nikola Tesla rond met een brandstofvrije auto. Een week lang toerde hij door de omgeving van Buffalo New York. Ingenieur Greichen deed hetzelfde in 1933 toen hij met een brandstofvrije auto van Neurenberg naar Berlijn reed om zijn “Volkswagen” voor te stellen. Hij werd met auto en al uit de weg geruimd… Het Openbaar Ministerie deed in 1974 een inval bij Tesla-opvolger Edwin Gray en neemt er illegaal al zijn documenten in beslag. Zijn ondertussen brandstofvrije auto’s werden vernietigd. Voor ingenieurs met ballen aan het lijf, die zin gekregen hebben om brandstofvrije auto’s te ontwikkelen, zijn de patenten die Gray aanvroeg opvraagbaar. In de jaren ’30 – ’40 kwam Viktor Schauberger met werkende implosieturbines gebaseerd op vacuümenergie – een methode vergelijkbaar met tornado’s.
Tussen 1980 en 1990 komen Tom Baerden en John Bendini naar buiten met hun bevindingen over The Motionless Electromagnetic Generator (MEG). Het is een generator die zuivere, vrije en niet gevaarlijke elektriciteit kan opwekken via implosie ipv explosie, precies zoals de turbines op vacuümenergie maar de MEG werkt met magneten – vergelijkbaar met de huidige inductie. Zij hopen voor 2003 hun generator te exploiteren.
Zo vanaf 1980 begon op grotere schaal de ontwikkeling van vrije energie generatoren. Ook de Energy By Motion (EBM) werd toen ontwikkeld en Orbo Electromagnetic deed ook de nodige onderzoeken. Om van de zeer interessante Lutec 1000 van John Christie en Lou Brits maar te zwijgen, eveneens een op implosie ipv explosie gebaseerde generator. De Lutec 1000 is in staat om 24u/per dag 24 kilowatt vrije en zuivere energie te produceren.
Maar hoewel de wereld al zeker een eeuw over zuivere, vrije en veilige energie beschikt, worden we gedwongen vervuilende op explosie – wat gevaarlijk is – gerichte energie te verbruiken waar zware milieutaksen op geheven kunnen worden… ten voordele van de OPEC, de gasindustrie en anderen die hun graantjes willen meepikken.
Reeds rond 1880 toonde Nikola Tesla de mogelijkheden aan van onder andere draadloze verlichting. Zijn uitvinding was gebaseerd op hoge frequentiestromen. Het klonk opwindend in die tijd maar Tesla was een genie zonder geld… Daarom ging hij aankloppen bij J.P. Morgan, de grote bankicoon in die tijd (en tot op de dag van vandaag). Vanzelfsprekend zag die de donderwolk hangen en wilde niet meegaan in de plannen van Nikola Tesla. Gràtis?! Voor het gepéupel?!! ? Nikola Tesla droop moedeloos af. Maar Morgan zag wel de mogelijkheden van de uitvinding in en liet niet zomaar alles aan zich voorbijgaan… Hij had een beminnelijke dochter die hij uiteindelijk met Nikola Tesla, die als genie vooral met zijn uitvinding bezig was, liet huwen. Het Paard van Troye was binnen… Op die manier wist J.P. Morgan alle plannen, wanneer ze werkzaam waren, te bemachtigen. Nikola Tesla was immers helemaal niet bureaucratisch geïnteresseerd. Hij was al blij dat hij nu ongelimiteerd aan zijn uitvindingen kon werken en tekende daarvoor alles wat hem daarbij van dienst kon zijn. Het genie bleef de laatste jaren van zijn leven dan ook volledig geruïneerd en dus arm achter.
Morgan gebruikte de uitvindingen van Tesla en kende ze toe aan zijn eigen puppets zodat zij ze niet zouden gebruiken om vrije, zuivere energie te promoten… Al wat na Tesla kwam en in verband gebracht werd met elektriciteit, ging dus met pluimen lopen die niet aan hen toebehoorden… Nikola Tesla was het grote genie dewelke ons het licht, de warmte en andere energiebronnen schonk. Het was zijn doel de energie vrij en zuiver te houden maar anderen hebben dat verhinderd. Nikola Tesla verkreeg pas de eer die hem toebehoorde toen internet groot werd en de info vrij ter beschikking kwam, al wordt het vaak door velen afgedaan als ‘complottheorie’. In maart 2001 bracht de ‘Pim Fortuyn radio’ een hele uitzending over vrije energie en de evolutie die niet zo zuiver was. In 2002 werd Pim Fortuyn vermoord…
De supermagneetconvertoren zijn veelbelovende stroomgeneratoren. Zonde dat alle ontwikkelaars altijd patenten willen gezien ze dan bij de machtselite moeten gaan aankloppen. Die laatsten verhinderen vanzelfsprekend nog steeds, naar het voorbeeld van J.P. Morgan, de exploitatie van motoren die geen brandstof meer nodig hebben. Het zal nochtans van groot belang zijn op korte termijn zulke stroomgeneratoren te ontwikkelen en te verspreiden gezien de huidige evolutie. Ontwikkelaars die, laat ons zeggen bijna ondergronds, met die generatoren aan de slag willen, kunnen de mensheid en de aarde een zeer goede dienst bewijzen. Mensen dienen dan alleen maar zo’n generator aan te schaffen en hem te laten onderhouden. Voor de rest hebben ze totaal geen onkosten meer. Wanneer men er echter op uit blijft patenten te bemachtigen, zal dit nooit ons deel worden. Het vraagt vanzelfsprekend moedige mensen gezien de geschiedenis niet al te vriendelijk omgaat met zij die van het grote kapitaal willen afknibbelen. Sommigen gingen hen al voor, recht het graf in…
Auteur: Godelieve Vaesen
08 november 2011
Bron: Argusoog

No comments:

Post a Comment