Search This Blog

Thursday, November 17, 2011

Sterspoel Overunity systeem,JouleThief 1.3 en de Watergasmotor


De ontwikkelingen blijven zich versnellen en de vrije energie technologieën beginnen nu krachtige vormen aan te nemen.
Het zijn mooie en spannende tijden nu we echt richting de nieuwe wereld gaan. Vrije energie is een onmisbaar stukje in deze tijd.
In deze update van de themagroep nulpuntenergie van Niburu gaan we het hebben over de sterspoel, de sterspoel motor, de joulethief 1.3 en natuurlijk de watergas motor.
Het sterspoel overunity systeem
De resultaten van het sterspoel systeem blijken nogal te variëren. Het systeem blijkt, na een aantal workshops gedaan te hebben, niet voor iedereen even goed te werken. Sommige mensen halen 20 keer overunity, anderen 50 keer en bij weer anderen gebeurt er niets. Waarschijnlijk is deze instabiliteit te wijten aan omgevingsfactoren. De vortexen die met de sterspoel gemaakt worden halen extra energie uit de omgeving, maar de energie in de omgeving is niet overal hetzelfde. Het ‘veld’ fluctueert.
Wij zijn op dit moment bezig om het systeem stabieler te maken en maken daar goede vorderingen mee. Ook zal het systeem zo worden dat het overunity effect beter meetbaar zal zijn, iets wat vooral voor mensen die zweren bij de oude formules en meettechnieken belangrijk is. Wij zullen de Leedskalnin 16-puntige sterspoel blijven gebruiken en ook de schakeling zal niet veel veranderen. Mocht dit wel het geval zijn hoort u dit natuurlijk direct. Beide schema's zijn hieronder te zien. Via deze schakeling wordt een frequentie van 25 kilohertz vanaf de bronaccu door de sterspoel en naar de laadaccu gestuurd.
Hoe gebruik ik het sterspoel systeem?
Voor de mensen die reeds een sterspoel overunity systeem hebben gemaakt is de volgende informatie erg belangrijk gebleken. Men kan met dit systeem accu's laden op zo’n manier dat deze nooit meer via het stopcontact geladen hoeven te worden. Feit is zelfs dat accu's steeds sneller opladen wanneer men met deze meer harmonische vorm van energie accu's gaat laden. Wij kunnen niet anders dan concluderen dat de accu's ‘wennen’ aan deze vorm van energie en het erg fijn vinden waardoor er steeds minder energie nodig is om dezelfde hoeveelheid vermogen in de accu te krijgen.
Maar goed, hoe doet men dit dan?
Het is verstandig een volt en ampère meter te kopen zodat men de accu's kan meten. Sluit allereerst het systeem aan en wacht tot de laadaccu vol is. Wanneer de laadaccu vol is kunt u deze gebruiken om bijvoorbeeld een lamp op aan te sluiten. Wanneer de lamp weinig licht meer geeft sluit u de accu weer aan op het systeem tot de accu weer vol is. Let op: Wanneer de bronaccu een voltage lager dan 10 volt heeft valt het overunity effect weg, zorgt u er dus voor dat dit niet het geval is. U kunt altijd de bronaccu op de plek van de laadaccu zetten om deze weer helemaal vol te krijgen. Wanneer u het voltage van een accu wilt meten wilt u dit doen wanneer de accu onder belasting staat, dus eerst een lampje er op aansluiten en dan pas meten. Als u zich hieraan houdt hoeft u uw accu's nooit meer via het stopcontact op te laden.
Ter afsluiting willen wij nog even het volgende melden. Sommige mensen vertellen ons na het bouwen van een sterspoel systeem dat het systeem niet werkt en dat we mensen aan het misleiden zijn. In alle gevallen waarin dit voorkomt hebben deze mensen zelf aanpassingen aan het systeem gedaan en bijvoorbeeld onderdelen verwisseld of vervangen. Wij vertellen u bij deze dat het systeem werkt wanneer u zich aan bovenstaande schakeling en onderdelen specificaties houdt. Wij zijn natuurlijk niet verantwoordelijk voor mensen die zelf zonder overleg aanpassingen gaan doen.

De sterspoel motor
Om grotere vermogens te verkrijgen en een voor reguliere wetenschappers en techneuten makkelijker meetbaar systeem te realiseren zijn wij bezig met het ontwikkelen van de sterspoel motor. Dit proces zijn wij net begonnen, maar ook hier maken we goede vorderingen. Deze motor zal een zeer vergelijkbare, zo niet dezelfde, schakeling gebruiken als het sterspoel overunity systeem. Natuurlijk zullen wij alle informatie direct delen als de eerste sterspoel motor klaar is. Om u een idee te geven waar dit naartoe leidt willen wij u onderstaand filmpje aanraden:
Op 30 juli 2011 was SkyCollection ook aanwezig met zijn sterspoel motor op de TeslaTech conferentie in Albuquerque, Nieuw Mexico. Vanaf 1 minuut 30 is de sterspoel motor te zien:
De joulethief 1.3
De joulethief, het apparaatje dat ons in eerste instantie de inspiratie gaf voor het sterspoel systeem, is verder ontwikkeld en nu nog krachtiger geworden. Een zeer bewustmakend en vooral erg handig apparaatje dat gebruikt kan worden om zowel oplaadbare als niet-oplaadbare AA en AAA batterijen mee op te laden. Met de allernieuwste versie van de joulethief, de joulethief 1.3, kan men met één volle oplaadbare batterij vier lege oplaadbare batterijen binnen 3 á 4 uur opladen. Hetzelfde geldt voor niet-oplaadbare batterijen met het verschil dat het bij deze ongeveer 24 uur duurt. Een enorm handig apparaatje voor mensen die veel batterijen gebruiken. Wanneer men de joulethief gebruikt om deze op te laden scheelt dit een enorme belasting op mens, dier en milieu en natuurlijk ook de portemonnee. Hieronder vindt u de schakeling en onderdelen specificaties.
  • Transistor: SI-N 30V 800mA 800mW TO-18
  • Weerstand: Carbon Film resistor 1/4W 5% - 1K
  • Led: 2.5 x5mm red diffused 627nm 7.5mcd
  • Condensator: Ceramic capacitor 82nF e=5,08mm
  • Ringkern: RT10-060-050
  • Diode: HP5082/2800 schottkydiode 70V axiaal glas =1N5711sb-d 70v 15ma 0
  • Case: MULTICOMP - G401 - BOX, ABS, GREY, 90X50X16MM (www.farnell.com)
  • Batterijhouder 1x AA met kabel: BH 1xAA-K
  • Batterijhouder 2x penlite (AA) met 15cm kabel: BH 2xAA-P
  • Batterijhouder voor 4x minipenlite (R3-AAA): (R3-AAA)
  • Batterijhouder voor 4x penlite (R6-AA): (R6-AA)
  • Batterijhouder voor 2x minipenlite (R3-AAA): (R3-AAA)
  • Printkroonsteen 2 (PCB Terminal): IMO PRECISION CONTROLS - 20.101M/2 - TERMINAL BLOCK, PCB, 2WAY
  • Experimenteerprint 100x160mm enkelzijdig enkele eilanden: CIF - AGP10 - PAD, PROTOBOARD, 100X160, 1F
  • Schakeldraad ongeveer 16-30 cm: CUL Wikkeldraad 0,35mm p/mtr 30 cm
De watergas motor
Last but not least, de watergas motor. Al langere tijd hebben wij erover gesproken, maar nu komt hij er toch echt aan. Bestaande auto's en generatoren zullen binnen korte tijd op 100% water kunnen draaien. De laatste experimenten vinden komende week plaats waarna we zo snel mogelijk gaan beginnen met het produceren van deze motoren voor het publiek. Ook deze technologie en kennis zal natuurlijk direct gedeeld worden waarvan hieronder alvast een voorproefje.
Gedemineraliseerd water wordt gebruikt als beginproduct. Door een electrolyseproces worden de ‘bruggen’ tussen de waterstof- en zuurstofatomen opgelost en het water omgevormd tot HHO ofwel watergas. Deze stof gelieve niet te verwarren met waterstof of HH. Bij waterstof wordt het zuurstofatoom namelijk weggehaald en bij watergas niet. Hierdoor zijn er geen grote opslagvaten onder hoge druk nodig en dat maakt watergas een stuk veiliger. Deze hoge veiligheidsgraad komt mede doordat in de watergas motor te allen tijde nooit meer dan 300 ml watergas aanwezig is.
Vervolgens wordt er een zeer fijn vernevelde watermist aan het watergas toegevoegd waarna het mengsel via een vonk ontbrand wordt. Er vindt dan eerst een implosie en daarna een explosie plaats, dit alles in milliseconden. Dit mengsel heeft een ontbandingssnelheid van 6,4 kilometer per seconde, wat zo'n 30 procent meer is dan bij reguliere benzine. Uw motor wordt er dus ook nog eens krachtiger van. Van 1 liter water wordt ongeveer 1700 liter watergas gemaakt en dit zorgt ervoor dat u op 1 liter water ongeveer 80 kilometer zult kunnen rijden.
Kortom, een revolutionaire herontdekking die ervoor zal zorgen dat de mensheid snel van de fossiele brandstoffen af kan stappen zodat het milieu niet meer belast wordt en de energierekening praktisch nihil is.
Niburu Free Energy zal zich inzetten om deze technologie zo snel mogelijk voor iedereen beschikbaar te maken en zal opleidingen gaan geven aan mensen die met dit systeem willen gaan werken om het bijvoorbeeld in te bouwen in auto's of generatoren. Ook vinden wij het heel belangrijk om de verschillende Occupy bewegingen in Nederland te voorzien van licht en warmte en wij zullen ons hard maken om dit via de watergas motor voor elkaar te krijgen.
Presentaties & workshops
Natuurlijk gaan wij door met onze presentaties en workshops in Nederland en België. De voorlopige agenda kunt u hiervinden.
Tijdens onze presentaties zullen wij elk moment alle door ons geleerde lessen en inzichten delen. Er gebeurt elke dag zo veel dat de presentatie elke keer weer even anders zal zijn. De stand van zaken zal besproken worden en de belangrijke nieuwtjes worden gedeeld. Ook zullen wij op deze avonden natuurlijk onze apparaten tonen en testen.
Tijdens onze workshops gaan wij het sterspoel overunity systeem maken. Iedere deelnemer gaat naar huis met een werkend systeem en u zult daarna in staat zijn om het geheel te dupliceren. De geheimen worden voor uw neus ontrafeld. De eerste workshops waren een groot succes. De diverse hartverwarmende reacties laten zien dat het iedereen heeft geraakt. Het gaat verder dan nulpuntenergie alleen. Neem de kans om het zelf mee te maken, u zult er geen spijt van hebben.
Niburu Free Energy
De themagroep nulpuntenergie van Niburu, Niburu Free Energy, met daarin alle voorgaande nieuwsbrieven, informatie, kennis en technologie kunt u hier vinden.
Als laatste zouden wij uw hulp willen vragen. Als u vrije energie een warm hart toedraagt en zo snel mogelijk beschikbaar wilt maken voor iedereen willen wij u vragen ons hierin te steunen door middel van een donatie. U helpt ons hier enorm mee, want wij werken veelal met vrijwilligers en houden op dit moment weinig over om door te kunnen ontwikkelen.
  • Fysieke materialen kunnen gestuurd worden naar: Stichting Niburu Free Energy, Birkstraat 136, 3768 HM te Soest.
  • Donaties kunnen overgemaakt worden naar rekeningnummer: 5513972 o.v.v. donatie vrije energie.
Onze uiterste dank!
Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of een van onze presentaties en workshops dan kan dit via: nulpunt@niburu.nl
Team Niburu Free Energy
Bron: Niburu

No comments:

Post a Comment