Friday, December 30, 2011

Update over watergasmotor


Na de proof of concept van een auto op 100 procent water met behulp van een watergas of HHO motor op 30 november 2011 kregen we bij Niburu Free Energy veel mails, telefoontjes en bezoek van mensen die zelf enorm geïnteresseerd zijn.
Velen van hen wilden er dan ook graag meer van weten. Vandaar deze update over de watergas motor.
Zoals altijd delen wij bij Niburu Free Energy alles wat we weten ook al hoort u misschien af en toe, veelal op de verschillende fora, wat anders.
Om de vele vragen te beantwoorden hieronder een update van Niburu TV over de vooruitgang en stand van zaken omtrent de watergas motor met Jeroen Arents en Frank Collaris van Niburu Free Energy. Wij hopen dat de vragen hiermee beantwoord zijn en gaan ervan uit dat wij op het begrip van de mensen kunnen rekenen als het gaat om de tijd die we nodig hebben om deze technologie voor iedereen beschikbaar te maken.
Wij kunnen alle hulp goed gebruiken en alle beetjes helpen dus als u de ontwikkelingen een warm hart toedraagt en ons graag wilt steunen kunt u een mail sturen naar: nulpunt@niburu.nl of u kunt een donatie sturen naar Niburu Free Energy op rekeningnummer: 5513972 o.v.v. donatie vrije energie.
Onze hartelijke dank en een fijne jaarwisseling toegewenst.
Team Niburu Free Energy
Bron: Niburu

No comments:

Post a Comment