Search This Blog

Monday, May 30, 2011

Vrije energie experimenten in Soest werpen vruchten af

Energie was al heel actueel, en de kernramp in Japan heeft dat alleen maar versterkt. De macht van olie en gas en de lobby van kernenergie was erg groot, maar energie kan in principe gratis zijn.
Het waren spannende weken met veel ups en downs. Het harde werken werd echter beloond met goede resultaten waarvan hieronder een opsomming.
Kristal batterij
Steeds meer mensen zijn bezig om diverse variaties te maken van de batterijen.
Zo hebben we bijvoorbeeld batterijen mogen ontvangen van Lambert uit Overasselt. Deze zijn nogal groot en worden gemaakt van onder andere oude lantaarnpalen en regenpijpen. De mix is gelijk aan de vorige mix met echter één verschil. Het zeezout heeft plaatsgemaakt voor natrium bi-carbonaat ook wel "baking soda" genoemd. De batterijen zijn nu 6 weken oud en we kunnen nu redelijk stellen dat het chemische proces in het cement nu is beëindigd. De batterijen werken prima en er komt een vermogen uit van 1,4 volt en ruim 200 milli ampére.
Voor het beste effect kunnen de batterijen worden ingegraven. We zijn zeer benieuwd naar het resultaat over enkele maanden. Omdat we geen vergelijkbare cijfers hebben moeten we in dit geval geduld hebben. Alleen zo kunnen we achter de geheimen komen van de kristalbatterijen.
Verder blijven we bezig met het onderzoek en krijgen steeds meer energie uit de batterijen. Zuren zijn ook uitgeprobeerd als mengsel van de batterijen. Deze hebben echter het nadeel dat de straling die deze systemen afgeven niet geheel vriendelijk zijn voor mens en dier. Iedereen die dit dus van plan is kunnen we hiermee dus adviseren om deze weg niet in te slaan.
Marmersplit wordt in de nieuwe mengsels niet meer gebruikt. De cijfers met dit goedje blijven tegenvallen dus marmersplit blijkt toch beter te werken als bodembedekker en niet als ingrediënt voor de kristalbatterij.
Hieronder de nieuwe mix (gebaseerd op een halve liter blikversie). Met deze grondstoffen kun je ongeveer 20 waxinelichtjes maken.
  • 600 gram zand
  • 150 gram cement
  • 150 gram maaskei
  • 20 gram natrium bi-carbonaat
  • koperen buis (wij gebruiken tot nu toe 12mm doorsnede)
Werkwijze
  • Sla de steentjes tot pulp en meng het bovenstaande goed door elkaar
  • Voeg daarna water toe totdat het een papje wordt
  • Let op: niet te veel water toevoegen in het begin. Als het wordt gemixt dan wordt het pas na even roeren duidelijk of er nog water bij moet
  • Zaag het koperen buisje af op de juiste hoogte. Het buisje moet ongeveer 1 cm uitsteken boven de rand van het blikje
  • Doe een beetje tape aan de onderzijde van de koperen buis zodat deze geen direct contact maakt met het blikje ( het weglaten van een bodem zoals hieronder beschreven levert goede resultaten, deze stap is dan niet nodig)
  • Plaats de koperen buis in het midden van het blikje
  • Vul het blikje met het mengsel en zet het weg zodat het kan drogen (het is niet noodzakelijk de koperen buis te vullen met het mengsel)
  • Wees voorzichtig met het vastpakken in het uithardingsproces. Als het te vroeg wordt vastgepakt en men deukt het blikje, dan kan het zijn dat er geen contact meer is tussen de massa en het metaal. Geef het dus tijd om te drogen
Het werken met een aluminium buis zonder bodem blijkt ook een goede vondst te zijn. Er zijn vele vormen te bedenken en we kunnen nog niet zeggen of de ene vorm beter werkt dan de andere. We worden steeds verrast door de vele mensen die diverse soorten creëren. Omdat we nog veel moeten leren willen we dit nog loslaten en hopen dat iedereen zich lekker uitleeft in de creatie.
De belangrijkste tips als u aan de slag gaat met deze systemen zijn de volgende: Volg uw eigen intuïtie. Wees eigenwijs en luister niet teveel naar goed bedoelde adviezen. Het antwoord zit niet in het hoofd maar in het hart. Experimenteer met grondstoffen en de koperen buis, we gaan vooruit maar hebben de optimale verhoudingen nog niet.
Bi-torroid transformator
Hiervan kunnen we nog niet veel melden. De hoeveelheid energie die het systeem uitstoot staat niet in relatie tot de grootte van het systeem. De uitdaging zit hem in het opvangen van deze energie.
Er moet dus nog veel gebeuren met het systeem en we zijn hierin nog steeds zoekende. Mochten mensen ideeën hebben hierover dan horen wij dat zeer graag.
Joule thief
De joule thief techniek is stevig in beweging. Deze zeer kleine schakeling heeft nog enkele geheimen prijsgegeven. Met name in de laatste weken en dagen zijn grote ontdekkingen gedaan die nu in de praktijk worden toegepast. Het begon met de informatie van Dr. Stiffler (diverse YouTube fimpjes kunnen worden bekeken onder deze naam).
Deze meneer is het gelukt om drie spoelen met elkaar te laten resoneren tot een punt waarbij de spoelen zelf energie gingen leveren. Een belangrijke component in deze schakeling is de transistor. Laat dit nu net het component zijn wat deze meneer Stiffler zogenaamd zelf laat maken en waar hij geen informatie over geeft. Het welbekende geheim nietwaar.
In de tussentijd leerden we snel omgaan met spoelen en het zichtbaar maken van karakteristieken met scope beelden. Onderstaande video is van een meneer die zich Gotoluc noemt. Deze meneer legt heel eenvoudig uit hoe je een joule thief spoel kunt gebruiken in samenwerking met een mosfet als een zelf resonerend circuit. Het filmpje laat duidelijk zien dat er een punt komt dat de schakeling energie levert in plaats van alleen maar energie te gebruiken.

De joule thief spoel (de ferrietring) zijn eigenlijk 2 spoelen in 1. De mosfet is een schakeling gelijk aan een transistor maar kent één groot verschil. Er zit namelijk een spoeltje in. Samen zijn het dus drie spoelen. Zou dit dus het geheim zijn Dr. Stiffler? Wie zal het zeggen. Wij weten nu beter en we kunnen nu aan de slag gaan om het trucje te herhalen.
Op deze wijze leren we erg snel de geheimen van spoelen en zien hierdoor ook de rode lijn die door enkele grotere systemen loopt. Zo werkt de kapanadze generator ook met drie spoelen en zo zijn er meerdere voorbeelden. We zijn dus op de goede weg en we willen iedereen uitnodigen om de fimpjes te bekijken en het te leren.
Een andere belangrijke ontdekking betreft de sparkgap. Dit zien we onder andere terug in de tesla switch, kapanadze generator en vele andere overunity systemen. Deze sparkgap wordt gebruikt om een zeer hoge frequentie te verkrijgen op een eenvoudige wijze zonder ingewikkelde apparatuur. Wij vragen ons namelijk wel vaker af hoe tesla het gelukt is om zeer hoge frequenties te behalen zonder de apparatuur waar wij vandaag de dag afhankelijk van zijn.
Als je de apparatuur niet hebt dan ga je kijken hoe de natuur het doet nietwaar. We herontdekken dus al deze geheimen en kunnen ze inzetten om verder te komen. De sparkgap wordt trouwens in kleine schakelingen vervangen door een neon lampje. Deze eenvoudige methode wordt onder andere gebruikt in een flitslamp.
Op dit moment wordt gewerkt aan een systeem dat uit zichzelf gaat resoneren. We zoeken naar een methode om een constante bron te hebben van 1,5 volt. Deze kan dan direct worden aangesloten op de joule thief die dan dient als bron. Alle mensen die hebben deelgenomen aan de workshop ontvangen dit systeem automatisch via de post.
De joule thief is ook wat efficiënter gemaakt. Hieronder treft u de nieuwe versie aan met de bijbehorende lijst van onderdelen. Voor diegenen die de joulethief hebben gebouwd en de nieuwere versie willen kunnen dit kenbaar maken via de mail: nulpunt@niburu.nl onder vermelding van adresgegevens. U ontvangt de nieuwe onderdelen dan per post. Een eenvoudige handleiding laat zien hoe u de onderdelen kunt verwisselen.
Schema joule thief 1.2
Onderdelenlijst:
  • 1 x Weerstand 1 K/ohm
  • 1 x Transistor 2N2222
  • 1 x Ledje
  • 1 x Diode Schottky 1N5711
  • 1 x Condensator 63 Volt 4.7 µF
  • 1 x Ferrietring 10 mm
  • 1 meter wikkeldraad met een draaddikte van 0,3 mm gelakt soldeerbaar
Als deze is gewikkeld zitten er ongeveer 50 wikkelingen op de ferrietring
Aydo Water
Wij werken nu met het speciale Aydo water als energieproducent. Omdat het water zich kenmerkt door de speciale moleculaire structuur die er net zo uitziet als een kristal is de naam kristal batterij nog steeds goed gekozen. Op dit moment zijn wij verschillende mixen aan het proberen waarbij het Aydo water centraal staat. Het vermogen van de batterij is flink toegenomen op deze wijze. Wij verwachten dus dat we binnenkort over kunnen gaan tot het maken van diverse systemen die voor veel verschillende doeleinde gebruikt kunnen worden.
Het enige nadeel is echter het geheim van het Aydo water. Wij als Niburu kopen het in maar hebben niet het geheime ingrediënt, alhoewel wij vermoeden dat het om programmering door middel van intentie gaat. De producten die er bijgevoegd worden om een groter vermogen te verkrijgen worden wel vrijgegeven. Hierdoor is iedereen zelf in staat om het na te maken op het Aydo water na.
Hopelijk komt hier snel verandering in. We hebben dit fenomeen afgelopen woensdag ontdekt en we hebben dus nog even de tijd nodig welke mix het beste werkt. Binnenkort reizen wij ook met een delegatie van Niburu naar Turkije om een kijkje te nemen in de fabriek waar het Aydo water wordt geproduceerd.
Tesla Switch
Nicola Tesla is de uitvinder van deze schakeling die 4 accu's op een bepaalde manier schakelt. Dit gebeurt met een frequentie tussen de 300 en 800 omwentelingen per seconde. Het is dus niet gemakkelijk na te maken. Nu hebben wij gelukkig Julien gevonden die erg veel verstand heeft van microchips en deze kan programmeren. Julien gaat deze schakeling voorbereiden voor de verwachte testen. We zijn zeer verheugd dat hij het team komt versterken.
Extra
Als extraatje willen wij u onderstaande video niet onthouden. Het betreft een zeer efficiënt warm water systeem. Natuurlijk denken wij na over het afsluiten van de energieleveranciers. Stroom maken is daarbij erg belangrijk. Het maken van warm water hoort daar echter net zo goed bij. Deze techniek kan daarbij zeer behulpzaam zijn en wij hopen dat we dit project over enkele maanden kunnen starten als de juiste mensen zich melden. Dus mocht u uw tanden in dit project willen zetten of u weet iemand die dat graag zou willen doen dan horen wij dat graag.
Wij willen hierbij ook iedereen bedanken die dit mogelijk maken. De snel groter wordende groep vrijwilligers is hard nodig om verder te komen. Het is hartverwarmend om te zien dat deze mooie mensen hard werken om een verschil te maken en wij zouden iedereen op willen roepen hiermee door te gaan.
Mocht u de joule thief of kristalbatterijen in elkaar willen zetten maar heeft u daar hulp bij nodig dan is het een optie om een workshop te volgen. Deze vindt u in de Niburu agenda.
Aanmelden hiervoor kan bij nulpunt@niburu.nl. Er volgen nog meer data maar wees er snel bij want we kunnen maximaal 20 mensen per workshop ontvangen.
Tijdens de workshop krijgt u steeds de allernieuwste versie van de joule thief. De versie die hier staat beschreven zal met de tijd verbeteren.
Als u zelf locaties heeft om workshops of presentaties te willen geven dan kunt u zich aanmelden bij events@niburu.nl.
Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief nulpuntenergie om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de data van de presentaties en workshops of heeft u een vraag? Stuur dan een email naar nulpunt@niburu.nl en wij voegen u toe aan de mailinglijst.
Wij wensen u allen veel succes met de ontdekkingsreis,
Team Niburu en Frank Collaris
Bron: Niburu

No comments:

Post a Comment