Thursday, March 24, 2011

25 maart: Presentatie/workshop Vrije Energie

Tijdens deze presentatie worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de aardbatterijen, de joule-thief en vooral de aangepaste bi-toroid trafo, een zogenaamd overunity apparaat wat ruim meer dan 200% energie geeft dan men erin stopt, besproken, getoond en getest.
We zijn opgegroeid met het verhaal van de elektron, neutron en proton. Dit staat in alle studieboeken en vormt de onderbouwing van het fenomeen elektriciteit.
Met deze theorie die in de praktijk nooit is bewezen kan niet alles verklaard worden.
Magnetisme en elektriciteit zijn nog steeds met een bepaalde geheimzinnigheid omhuld. Nulpuntenergie is reeds lange tijd bewezen maar kan niet worden verklaard door de elektronen theorie. Dit is ook één van de redenen waarom vrije energie nog steeds niet serieus wordt genomen.
Hier gaan wij een einde aan maken. Door middel van deze presentatie laten wij zien wat magnetisme en elektriciteit zijn, dit in de theorie maar vooral in de praktijk. Het geeft de bouwstenen van vele geheimen prijs waaronder vrije energie.
Na deze presentatie bent u in staat om hiermee zelf aan de slag te gaan. Er gaat een wereld voor u open met vele mogelijkheden. Ook hoeft u geen professor te zijn om dit te begrijpen.
Tevens laten we u vrije energie systemen zien die u thuis kunt nabouwen met eenvoudig te verkrijgen materialen plus de daarbij behorende bouwplannen.
Vele vragen zullen worden beantwoord die een andere kijk geven op het energie vraagstuk en de toekomst van ons allen. De kracht ligt dan weer daar waar deze thuis hoort: in onze eigen handen.
De maximum capaciteit van het Niburu Café bedraagt 80 personen, als dit aantal bereikt is gaan de deuren dicht dus wees er snel bij.
Datum: Vrijdag 25 maart
Locatie: Hoofdkantoor Niburu Soest
Adres: Birkstraat 136
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: € 8*
*Indien het entreebedrag een belemmering is om de avond bij te wonen, voel je dan toch welkom en vrij om datgene te betalen wat je kunt missen of waar je je goed bij voelt.
Voor meer informatie en aanmelding: nulpunt@niburu.nl
Bron: Niburu

No comments:

Post a Comment